Scuba Diving in the Rich Waters of the Algarve with Scuba Tour
about scuba diving
Scubatour Divecenter is een gezellige, kleine maar zeer ervaren duikschool in de Algarve.We houden het duiken graag persoonlijk en in een ontspannen sfeer.
De cursussen worden daarom gegeven in kleine groepen, waardoor je veel persoonlijke aandacht krijgt. Dit komt de kwaliteit van de cursus zeer ten goede. Veiligheid en goede duikomstandigheden staan bij ons hoog in het vaandel!
Stephan Kober en zijn team staan garant voor meer dan 20 jaar duikleservaring; gegeven over de hele wereld.
Onze kennis en enthousiasme voor de duiksport en de onderwaternatuur willen we graag delen met anderen.
Voor, tijdens én na het duiken zal ontspanning een centrale rol spelen.
Duiken staat bij Scubatour Divecenter voor avontuur én gezelligheid voor iedereen; van jong tot oud, van beginner tot gevorderde.
We kunnen je een gespreide cursus aanbieden, wanneer je bijv. alleen de ochtenden wilt duiken en de middag met vrienden of familie wilt doorbrengen (Of juist andersom voor de uitslapers….).
In overleg met ons zijn er vele varianten mogelijk.

Het duiken is een sociale sport waar geen competitie-element aan verbonden is.
Je hoeft geen ‘super’ sportman of – vrouw te zijn om te kunnen duiken.
Een redelijke zwemvaardigheid is genoeg.
Je zult merken dat er een fantastische nieuwe wereld voor je opengaat, waardoor je daarna nooit meer zonder nieuwsgierigheid naar water zult kijken!
We bevinden ons in de zuidelijkste provincie van Portugal: De Algarve. Dit is één van de zonnigste plaatsen van Europa. De kust leent zich uitstekend voor de duiksport met een grote variëteit aan flora en fauna op de riffen.
We duiken tussen Arma?ao de Pera tot voorbij Lagos en kennen de mooiste duikplaatsen.
Scubatour Divecenter is gelegen op het vakantiepark Vila Senhora da Rocha, dat zo’n 5 km buiten het bruisende Arma?ao de Pera ligt. Het duikcentrum/vakantiepark ligt bovenop de kliffen, vlakbij het strand aan een prachtige baai en omringd door enorme zandstenen kliffen. Als je in dit vakantiepark wilt verblijven klik dan hier om naar hun website te gaan.
We hebben de beschikking over een zoutwater-buitenzwembad én een overdekt instructiebad, waar we alle trainingsduiken kunnen uitvoeren. Er is een naastgelegen zonneterras en een goed restaurant waar een hapje en een drankje verkrijgbaar zijn.

Diving is fun!!! – Stephan Kober

about scuba diving
about scuba diving
about scuba diving
Scubatour Holiday Park, Vila Senhora da Rocha, Near: Armacao de Pera, Algarve
Tel: (+351) 937 500 177 email. scubatour@hotmail.com